Къща за гости “Оренда” се намира в село Кюлевча – Североизточна България, в непосредствена близост до гр. Шумен (15 км) и с. Мадара.(1 км).

Къщата предлага две стаи в битов и две в съвременен стил. Самостоятелна трапезария с TV, климатик и общ капацитет 20 човека.

Кухня – напълно оборудвана: 3 хладилника, съдомиална, ледогенератор, професионална печка, 5 газови котлона и фурна на ток, машина за кафе, тостер, микровълнова.

Общ капацитет на вилата 12 човека.

Стаите са със собствен санитарен възел, Интернет и телевизор.

Единична цена на човек е 25.00 лв., като във всяка стая има опция за допълнително легло.

Гостите имат възможност за наемане на цялата вила – по договаряне. Домашни любимци не се допускат.

Външно пространство с барбекю и голям двор.

Близки туристически забележителности, които може да посетите:

с. Мадара – Там се намира древна Римска вила, която е една от най-големите в България.

Мадарски конник – Една от най-известните и емблематични български забележителности.

Екопътека около Мадарския конник – Стига до Мадарската крепост и завършва надолу по каменните стълби в скалите.

Мадарската крепост – Строена е през IV в. По-късно, когато влиза в пределите на Първата българска държава, се използва заедно с другите крепости по околните плата за защита на столицата Плиска.

Велики Преслав – Втората българска столица, красив и величетвен град, един от най-значимите в Европа за своето време. За съжаление, това е отдавна отминало величие, което можем само мислено да си предствим, съдейки по оскъдните останки.

Плиска – Първата българска столица на Първата българска държава на Балканския полуостров – забележителен средновековен град и особено популярна в последно време туристическа забележителност.

Калугерица – На около 3 км от Мадарския конник е открита раннохристянска скална гробница. Намира се в местността Кирека, гр. Каспичан. Гробницата е изцяло вкопана в скалата. Има сведения, че датира от IV-V век, защото носи всички белези на трако-римските некрополни съоръжения. Други пък смятат, че това е гробницата на княз Борис Михаил.

Природо-археологически резерват Кабиюк – най-голямото стопанство, където по най-нови методи се отглеждат племенни животни с цел търговия, както у нас, така и в чужбина.