ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ ``ОРЕНДА``

Скъпи гости, моля, внимателно прочетете тези условия и правила за ползване на Къща за гости “ОРЕНДА” с. Кюлевча преди да направите резервация. Спазването на правилата ще подсигури Вашата приятна и безпроблемна почивка при нас.

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ

  • Настаняване: след 14:00 ч.
  • Освобождаване: 11:00 ч.
  • Късно освобождаване: При възможност и срещу допълнително заплащане

ГОСТИ

Броят на гостите не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията.

Комплексът не е подходящ за групи от гости под 18 години.

Влизането в имота може да бъде отказано, ако броят на посетителите надхвърля посочения брой в резервацията.

Собственикът на къща за гости Оренда не носи отговорност за произшествия с децата на гостите, настъпили в рамките на туристическия обект и извън него. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители.

ВЪТРЕШЕН РЕД

  1. Пушенето на цигари в къща за гости “Оренда” е абсолютно забранено в закритите общи части. Допустимо е единствено в двора на туристическия обект.
  2. На територията на къщата не се допускат домашни любимци.
  3. При напускане на къщата желателно е гостите да я оставят в състоянието преди настаняването им.
  4. Гостите на къщата са длъжни да се отнасят с отговорност към ползването на оборудването и обзавеждането в целия обект. В случаи на кражба или повреда, гостите са длъжни да възстановят за своя сметка стойността на предмета.
  5. При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 ч.) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на къща за гости Оренда поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове предвидени от българското законодателство  – те се покриват изцяло от гостите.

ПЛАЩАНЕ

След направена резервация се заплаща капаро до 3 дни – 30% от сумата по банков път. При липса на плащане резервацията се анулира.

Капаро не се връща!

ДОСТЪП

Къща за гости Оренда и цялата й собственост са на разположение за пълноценно ползване на гостите по време на наемния период. Собственикът, представител на собственика имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения – за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги и други допълнителни услуги.

ЦЕННОСТИ И СИГУРНОСТ

Всички ценности и лични вещи на гостите внесени на територията на къща за гости Оренда са отговорност на клиента. Собствениците не носят отговорност при загуба или повреда на имущество, притежавано от гостите.

При отворени (отключени) врати и прозорци по време на наемния период, независимо дали гостите са на територията на къщата или извън нея, отговорността за имота е на гостите.

ЖАЛБИ

Предприемаме всички възможни мерки за да осигурим на нашите гости приятен и безпроблемен престой. За всички проблеми по време  на наемния период е необходимо гостите да уведомят собственика или негов представител, които веднага ще се постараят да отстранят проблема.

Условия за удовлетворяване на жалбата на гостите е за нея да бъде съобщено своевременно докато гостите са на място.

ПРИЕМНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

С потвърждаването на резервацията клиентите заявяват, че са прочели и разбрали тези условия и правила за ползване на къща за гости Оренда и са съгласни с тях.